Reviews

Louis Vuitton

“Schot in de Roos!” Ik was in de wolken toen ik mijn droomtas van Louis Vuitton(de Spring Street Monogram Vernis Leather) met bijhorende LV accessoires en Jimmy Choo pumps(Romy) als verrassing van mijn man voor mijn verjaardag ontving. Voor het vinden van deze items had mijn man aan Roos gevraagd te helpen omdat de Louis Vuitton Spring Street Monogram uitverkocht was. Roseline is absoluut een ster in het vinden van unieke en moeilijk verkrijgbare bags!

Chanel

Zeer prettig geholpen door Roseline. We waren gericht op zoek naar een tas die vrij schaars is, maar zijn zeer snel geholpen. Goede, snelle communicatie; ik voelde me ook totaal niet verplicht om een aankoop te doen, als die niet helemaal bij mij had gepast. Mocht ik weer iets zoeken, bel ik Roseline als eerste!

Louis Vuitton

“Heel aardige dame. De tas is precies zoals beschreven. Ik ben er super blij mee! Bedankt voor de vlotte verkoop. Het was aangenaam om zaken met u te doen. Zeker tot een volgende keer!“

Chanel

Super hard bedankt voor jullie top service!!! Ik raad jullie webshop sowieso aan, aan iedereen. HIJ IS PRACHTIG!!!! Nog mooier dan op de foto’s WAUW ❤️

Chanel

Fantastisch mooie Chanel Boy Bag gekocht bij RY Luxury Bags. De tas is als nieuw. Heel goed en mooi ingepakt en de volgende dag al in huis. Rosaline is een lieverd en ik beveel haar voor 1000% aan. Ik hou zeker haar site in de gaten. Mocht ik weer op zoek zijn naar een mooie tas dan is de kans heel groot dat ik bij haar zal slagen.

bf188c68-233f-46af-8643-461536908d5a-771x1024

Chanel

Dear Roseline, thanks to you I am the happiest girl on earth! The mini rectangular specifically in this color was at the top of my wishlist, but I couldn’t find it anywhere. Like a bull’s eye, I accidentally saw this bag on your webshop and I was thrilled! Thank you also for the friendliness and hospitality. I can recommend RYLuxuryBags to everyone. Roseline only sells good quality items and the service is at its best!