Prelovedbag authentificeren

In praktijk zien we dat het vrij lastig is om een prelovedbag te verkopen als deze niet voorzien is van een bon en/ of authenticiteitskaart.

Kopers willen minder betalen of zien in het ergste geval van de koop af. Het begrip daarachter is dat luxe items vrij duur zijn en dat kopers daarom liever voor zekerheid gaan.
Tegenwoordig worden de luxe items zo goed nagemaakt dat ze lastig te onderscheiden zijn van echte.

U kunt uw item door Ryluxurybags laten authentificeren. Dit wordt door een gespecialiseerde team geïnspecteerd en vervolgens door Entrupy. Entrupy is het enige bedrijf wereldwijd die het item analyseert door middel van een datasysteem die de algoritme van het merk herkent op echtheid en doormiddel van een data intensive detection system. Zij garanderen dan ook 100% op echtheid en geven een 100% geld terug garantie.

De kosten zijn (hierbij wordt berekend over de actuele retailprijs en als het item niet meer verkocht wordt over de oude retailprijs):

Bedragen tot €2500,00: €30,00

Bedragen vanaf €2500,00 tot €5000,00: €50,00

Bedragen > €5000,00: €70,00

Voor het merk Hermes komt er nog een toeslag bovenop van €150,-.

De uitslag kan 1 tot 3 werkdagen duren. 

Voor het authentificeren hebben wij uw item nodig om de screening te kunnen uitvoeren. U kunt uw item naar ons toesturen (kosten voor het versturen en retourneren zijn voor eigen rekening) of u kunt uw item langs komen brengen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak met Roseline Yvel, tel. nr. 06-14721616.