Roseline

Ryluxurybags is in 2020 opgericht door Roseline Yvel.

Met een bancaire achtergrond heeft zij in het jaar 2017 de mogelijkheid gekregen om te stoppen bij haar toenmalige werkgever zodat zij haar droom om zelfstandig te ondernemen kan realiseren. Dit was haar kans!

Haar levensmotto “life is what happens to you while you’re busy making other plans” (by John Lennon), is ook hier van groot belang. Na een zoektocht van een jaar stapte zij buiten haar comfort zone en begon als Personal Shopper. In een rap tempo groeide haar klantenkring niet alleen binnen Nederland maar ook internationaal. Dit is totaal wat anders gezien haar financiële achtergrond. Maar voor Roseline een spannende, boeiende en leerzame weg om haar passie en hobby te combineren.

Doormiddel van de grote hoeveelheid vraag naar luxe en unieke designertassen van haar huidige en potentiële klanten, begon Roseline de eerste stappen te nemen naar het zelfstandig ondernemen. Na een korte periode van overwegen en op advies van haar nichtje Jenessa Siman ging Roseline op haar gevoel af. Ze besloot officieel het bedrijf te starten en zo rolde zij in de wereld van luxury bags.

Jenessa

Naast haar huidige baan als Compliance Consultant heeft Jenessa ook een parttime rol binnen Ryluxurybags. Zij houdt zich bezig met de laatste trends, social media en fungeert ook als model.

Haar passie voor mode ontstond al op jonge leeftijd waarna zij uiteindelijk een modeopleiding volgde aan de modeacademie. Hier leerde ze veel over modehuizen Chanel, Dior en Louis Vuitton. Na haar studie IBMS aan de Hogeschool te Rotterdam is haar passie voor luxe tassen begonnen. Haar collectie is inmiddels uitgebreid van Louis Vuitton Pochette Metis tot aan Chanel Classic Flap bag. Items waarvan zij weet dat deze hun waarde zullen behouden of zelfs in waarde zullen stijgen.

Onze Missie

Onze Missie is om het meest verfijnde, unieke en duurzame pre-loved bags store te zijn, waarbij iedereen een veilig en betrouwbaar gevoel krijgt om te kopen. 

Wij streven naar tevreden klanten die ons vertrouwen en graag bij ons terugkomen voor de volgende investment piece.

Dit realiseren wij door een goede en snelle service aan te bieden. En uiteraard door naar onze klanten te luisteren, de reacties van Social Media in de gaten te houden en actueel te blijven m.b.t. de nieuwste modetrends zodat we onze pre-loved items zorgvuldig kunnen selecteren en aanvullen.